?

Log in

No account? Create an account
Inläggen Favoritbloggar Kalender Användarprofil Backåt Backåt Framåt Framåt
Jinges länk-paranoia är riktigt underhållande. - Utkast — LiveJournal
Svensk journal av Dmitri Vasserman
utkast
utkast
Jinges länk-paranoia är riktigt underhållande.
Sveriges roligaste antisemitisk bloggare heter Jan-Inge Flücht, alias Jinge. Mannen tror att israelerna mördade Olof Palme, att ”sionister” är att beskylla för spammen som han får i brevlådan, att israeliska säkerhetstjänsterna kan stå bakom terrordåden mot israeler och att ”judisk medialobby” styr svenska medier. På hans blogg ser man då och då karikatyrer med elaka stereotypa judar med tinningslockar och långa näsor. Ibland kommer han med riktiga sensationer: t ex Stockholm Spectators Michael Moynihans stöd till det israeliska folket beror på, tja Moynihans etnicitet.

Men det mest roliga med Jinges blogg är hans manér att utsätta diverse bloggarkolleggor till förödande kritik utan att varken länka till de kritiserade eller nämna de kritiserades namn. Detta är för att man inte ens skulle kunna googla sig fram till de kritiserade sidorna och kontrollera Jinges absurda anklagelser.

Det fanns dock ett undantag: när islamisterna hotade att avrätta alla som publicerade de danska Mohammed-bilderna och bloggen Jihad i Malmö valde att göra det trots hotet publicerade Jinge inte bara länken till bloggen, men även ett foto på bloggaren.

Annars hittar Jinge på smeknamn för bloggar som han inte gillar så att ingen kan hitta dem. Bloggen Al Hamatzav till exempel brukar kallas för ”mossadbloggen” eller ”agent-magnus”. Idag anklagade Jinge bloggaren för att förespråka folkmord. Inga länkar som kunde styrka denna anklagelse fanns med i Jinges text, däremot glömde han inte nämna att den ”drivs av judiska unga män”.

Bloggen TT-kritik som jag administrerar angrips också men inte heller nämns med namnet. En benämning som förkommer är ”judisk blogg som säger sig ”granska TT””. Det mest absurda är att gestbloggaren Guardian som står bakom texten inte ens fick publicera länkarna för att argumentera för sin sak i kommentarerna till inlägget: alla länkarna rigoröst censurerades bort av Jinge!

Jinges länk-paranoia är riktigt underhållande. Nästan dagligen går han till hård angrep mot spökarna som för de flesta inte är möjligt att lokalisera. I kombination med hans sjuka mytomani utvecklas hans blogg till en värdig ersättare till numera tystnade Krigskrönikan ;-) .

Current Mood: amused amused

45 kommentarer eller Skriv kommentar
Comments
Page 1 of 2
[1] [2]
From: (Anonymous) Date: March 3rd, 2006 11:20 am (UTC) (Länk)

Inte lätt

vara både hjärtsjuk och inbillningssjuk. Om han bara kunde hålla sig till fåglar!

A-K Roth
From: (Anonymous) Date: March 6th, 2006 02:17 pm (UTC) (Länk)

Re: Inte lätt

JAg har faktiskt hört via "ELIT-listan" (alexander bards alltså) att
Jinge i själva verket är Dick Erixon... eller var det E-type?
From: (Anonymous) Date: March 3rd, 2006 03:46 pm (UTC) (Länk)

Judehataren Jinge

Jinge är skadad. Dessutom manipulerar han sin besöksräknare så besökarantalet som publiceras på Bloggtoppen är förfalskat.
From: (Anonymous) Date: March 3rd, 2006 05:31 pm (UTC) (Länk)

sociopaten Jinge

Det verkar som Huddinge psykavdelning verkar ha mindre resurser att behandla kroniska vrak.
Har stackaren inga anhöriga som kan omvårda honom bätte?. Bloggen kanske är ett exempel på den nya moderna terapin, efter den röda psykiatri-reformen?
From: (Anonymous) Date: March 3rd, 2006 09:50 pm (UTC) (Länk)

Jinges fuskande

Ja, han har ju blivit avstängd från intressant.se en gång för att han fubbade med besökarstatistiken och alla vet ju att han skriver de flesta av kommentarerna på sin blogg själv.

Han förekommer också som "Anders Naslander" på bloggtoppen och sågar högerbloggar.
From: (Anonymous) Date: March 5th, 2006 07:53 am (UTC) (Länk)

av: Nomad

Jinge må ha sina brister, det har vi alla. Men om jag på hans blogg försökte med:..
Hugg huvudet av alla jävla judesvin och atombomba dem i smulor. Judarna är inget annat än kroknästa massmördare och skall en gång för alla förintas:!!
Så antisemit han än må vara finns det inte en sportmössa att det skulle gå för sig. Han skulle aldrig låta det stå. DÄREMOT: på Al-Hamatzav är det vardagsmat. Å ena sidan skiter man där i byxorna av förnärmelse då någon råkar definiera en israel såsom jude el palestinier, "synnerligen irriterande" heter det. (rent av antisemitism?). Ja det kan tyckas upprörande. Men uppmaningar till halshuggning och utplåning medelst atomvapen går för sig utan prut, så länge det inte riktar sig mot Israel/judar. Det är ingen svårighet att finna paranoida inslag hos dessa " judiska unga män" när de exellerar på Al-H. Magnus gör små korrigeringar i efterhand, men tar inte bort något. Sålunda blir A-H blott en blogg full av judiska extremistgalningar som skriker otidigheter. Synd det...
From: (Anonymous) Date: March 5th, 2006 06:29 pm (UTC) (Länk)

Re: av: Nomad

Men Nomad, jag tycker inte att det du skriver stämmer riktigt. Om du tittar på tidigare bloggkommentarer på al-hamatzav.org finns det flera kommentarer skrivna av nazister som länkar till densvenske.com. Jag tar i allmänhet inte bort dem heller. Faktum är att de enda kommentarerna jag verkligen har raderat alldeles och det är väl tiotalet i dagsläget är kommentarer av "Kalle". Det första jag gjorde när jag kom hem från min semester förra veckan var att radera fyra av Kalles inlägg och be om ursäkt för dem. Eftersom jag var utomlands hade jag inte sett dem tidigare.

Jag tycker alltså inte att jag riktigt gjort mig förtjänt av din kritik åt endera hållet. Jag censuerar inlägg och jag låter både Israelkritiska och ibland antisemitiska inlägg stå kvar.

--
Magnus, al-hamatzav.org
av: Nomad - (Anonymous) - Expand
Re: av: Nomad - (Anonymous) - Expand
Aktivt bloggande? - (Anonymous) - Expand
Re: Aktivt bloggande? - (Anonymous) - Expand
From: (Anonymous) Date: March 5th, 2006 11:28 am (UTC) (Länk)
Eh Nomad, men nu ju fallet så att Jinge är antisemit, och därav raderar han även inlägg (som typ beskriver)... "jag tycker att Israeler ska få ha rätt att försvara sig mot det snälla och fredsälskande terroristerna som återkommande massakrerar judiska barn så fort det kan komma åt, och sen ställer till med byfest där de publikt firar barbarierna"... som byts ut med ett argsint "Läs kommentarsreglerna!"

Sen brukar stackaren plita ihop nån skröna om att det minsan tllhör folkrätten att få terrorisera israeler.
From: (Anonymous) Date: March 5th, 2006 06:30 pm (UTC) (Länk)
Låt Jinge hålla på, han hjälper till så att vi får regeringsbyte i höst.
From: (Anonymous) Date: March 6th, 2006 08:24 am (UTC) (Länk)

Jinge

Jag vet inte om Jinge manipulerat besöksstatistiken, jag vet att han är fixerad vid den i alla fall, pikar ofta mig för sin överlägsna besöksstatistik. Däremot har han raderat kommentarer från mig på sin blogg som uppfyllde all tänkbar nätetikett, det var fult och efter det har vi väl i princip varit fiender, om vi nu inte var det tidigare p.g.a. olika åsikter om flyktingpolitiken. Nu framställs Jinge som någon våldsverkare på "Jihad i Malmö" detta är fel, Jinge är nog fullkomligt ofarlig och kan inte skada någon skulle jag tro. Tycker just denna fråga fått lite för stora proportioner.
Robsten.
http://robsten.blogspot.com/
utkast From: utkast Date: March 6th, 2006 09:08 am (UTC) (Länk)

Re: Jinge

Jinge framförde inga explicita hot mot bloggaren bakom Jihad i Malmö, däremot publicerade han:

1). Länken till sidan som innehöll Muhammedbilderna (han som annars aldrig publicerar eller tillåter länkar till sidor som han inte gillar)
2). Skärmdump som bekräftar att bilderna fanns där (med själva bilderna retuscherade)
3). Foto på bloggaren
4). Påminnelse om att islamisterna har lovar mörda alla som publicerar bilderna

Jag har svårt att tolka det på ett annat sätt en att Jinge försökte leda islamisterna till deras potentiella offer.
Re: Jinge - (Anonymous) - Expand
Re: Jinge - (Anonymous) - Expand
From: (Anonymous) Date: March 6th, 2006 10:51 pm (UTC) (Länk)

Jinges censurering...

Tja, Jinge är väl bara en i raden av alla i dhimmi-vänstern i Sverige.

Mig censurerade han bort när jag skrev "multikultur med islamister är omöjlig". Han tyckte att jag var så fördomsfull och generaliserande i det uttalandet att det omöjligt kunde stå kvar. Han vägrade dock förklara hur det skulle gå till...

Jag välkomnade honom till Flashback för debatt utan åsiktspoliseri och intygade att jag inte skulle förstöra hans monolog mer. Skillnaden mellan "idiot" och "skarp" borde definieras utifrån bevis, motbevis och argument, till skillnad från ogrundade, orefererade påståenden och censur som han sysslar med.
From: (Anonymous) Date: March 7th, 2006 03:58 am (UTC) (Länk)

Jinge

Det var antagligen därför han lämnade usenet. Han fick inte stå oemotsagd och startade sin dagbok/monolog.
From: (Anonymous) Date: March 7th, 2006 04:53 am (UTC) (Länk)

Re: Jinge

Ja, och gissa vem som klädde av honom gång på gång i usenet?
Robsten
Re: Jinge - (Anonymous) - Expand
From: (Anonymous) Date: March 7th, 2006 12:29 pm (UTC) (Länk)

Jinge

Vi är många som skärmdumpar allt han skriver för att dokumentera en massiv bevisning av Jinges beteende och förföljelser. Detta kommer att tvinga Vänsterpartiet, i vilket han är medlem, att bekänna färg inför valet. Inga vettiga människor kommer att rösta på ett Vänsterparti som tillåter en försupen förtidspensionerad socialarbetare och antisemit hållas. Detta tillsammans med Esbatidokumentationen kommer bli en mycket större affär för vänsterpartiet än sossarnas mailskandal.
From: (Anonymous) Date: March 7th, 2006 04:18 pm (UTC) (Länk)

Re: Jinge

Jag har isf en hel del material. Kontakta mig.

Magnus Lindberg, al-hamatzav.org
Re: Jinge - (Anonymous) - Expand
From: (Anonymous) Date: March 8th, 2006 02:17 pm (UTC) (Länk)

censur

All typ av cencur är förkasstligt överhuvudtaget. Vi lever fortfarande i ett samhälle med olika åsikter.
http://medlem.spray.se/danpark/
From: (Anonymous) Date: March 8th, 2006 10:37 pm (UTC) (Länk)
Är inte Guardian och Jinge samma person? Guardian har väl i alla fall postat med www.jinge.se som url. Du borde väl kunna jämföra IP-adresser, fast han kanske kör på dynamisk...
utkast From: utkast Date: March 9th, 2006 07:49 am (UTC) (Länk)
Nej, Jinge är förtidpensionerad och Guardian sitter på dagarna i Svenska Kyrkans nät.
From: (Anonymous) Date: March 12th, 2006 05:47 pm (UTC) (Länk)

Jag själv är ämnet.. :-)

Men HUR måna anonymous kan det finnas egentligen? :-)

Jag har i alla fall suttit och läst igenom samtliga kommentarer nu och jag uppskattar verkligen ert intresse. Det gläder mig en hel del att jag lyckas reta en och samma person, som skriver under Anonymous-flagg. Jo det kanske är totalt 3-4 men en person har skrivit det mesta och diskuterat med sig själv. Jag har hjälpt till och skrivit 2-3 kommentarer som Anonymous oxo.

Det är utomordentligt lustigt att några gör Dmitri till en driftkucku tycker jag. :-)

Att Robert har klätt av mig (!?) i UseNet gladde mig oxo. Jag tyckte väl att det var lite kyligt, men jag inbillade mig att det var årstiden. Men man kan inte veta allt som ngn här så riktigt påpekade.

Jag inser oxo varför jag har så pass många läsare. Är man drabbad av multipel personlighet så speglar det säkerligen av sig på IP-numret oxo. Bara för att vara besvärlig så kan jag berätta att jag vanemässigt surfar från fyra olika datorer – och - skriver kommentarer vid behov. Bara en är här hemma även om jag mestadels skriver härifrån.

Sedan har här hävdats en del om min ”censurering” av kommentarer. Det gläder mig att ni uppfattat att jag inte tar in vad skit som helst i kommentarsväg. Egentligen skulle det roa mig att publicera några typiska kommentarer som aldrig syns på min blogg.

Av de som här yttrat sig och ”avslöjat” vad jag raderat så stämmer ett exempel. (!!) :)

Att Dmitri inte har ens det minsta kvalitetskrav på kommentarerna är alldeles uppenbart. Men det har han ju inte heller för sina egna skriverier vare sig här eller på TT-kritik. Så man kan inte förvänta sig annat när det gäller kommentarerna.

Att bli kallad antisemit gör mig inte ett smack faktiskt så fortsätt gärna. Ordet är så till den milda grad missbrukat idag att det praktiskt taget mist sin betydelse. Ju mer somliga sliter på det ju närmare exemplet om ”den som ropar på vargen” kommer vi.. :-)

Och Dmitri !! När du använder ordet ”förtidspensionär” som ett nedsättande omdöme så får jag för din skull hoppas att du aldrig drabbas av en dödligt allvarlig sjukdom. Vill du ägna dig åt att kritisera mig, eller debattera med en tuff retorik, så gör det men reta mig inte för att mitt hjärta bara har 35% pumpförmåga.

Det är mycket möjligt att det delvis kan vara självförvållat och inte bara har genetiska orsaker (mina föräldrar dog båda av hjärtproblem). Men så länge hjärnan får tillräckligt med syresatt blod så kommer jag framhärda i min kritik av Israel.

Jag kan dessutom konstatera att somliga, trots 100% hjärtfunktion ändå inte får tillräckligt med friskt blod till hjärnan.

Om jag nu inte har lyckats reta upp er ytterligare så besök gärna länken nedan. Det är en skaplig debattartikel i Aftonbladet från idag. Men; är det någon här med nedsatt hjärtfunktion så kanske ni bör avstå..

Mvh Jinge (Som snart återgår till att bli Anonymous..:-)

http://aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,790877,00.html

utkast From: utkast Date: March 12th, 2006 08:06 pm (UTC) (Länk)

Re: Jag själv är ämnet.. :-)

Jan-Inge, jag tänker bara kommentera frågan om din hälsa – resten förblir utan kommentarer.

Jag har aldrig menat att låta nedsättande eller på något annat sätt dra ämnet av din hälsa till den politiska debatten och jag kan bara beklaga att du uppfattade det på sådant sätt. Att jag blandade ihop begreppen ”sjukpensionär” och ”förtidspensionär” är inget annat än slarv och har inga backomliggande tankar.

Trots att jag tycker att dina åsikter i visa avseenden är helt vidriga, önskar jag absolut inte att din hälsa ska drabbas för detta.

Jag ser på dina hälsoproblem med allvar och med sympati och önskar dig under rådande omständigheter bästa möjliga hälsa.
(Deleted comment)
From: (Anonymous) Date: March 27th, 2006 02:51 am (UTC) (Länk)

Jinge

Det förvånar mig inte alls att det är så många som reagerat på Jinge.

Jag har själv skrivit på hans blogg som jag först uppfattade som en vanlig "vänster" blogg och tänkte att det kunde vara intressant att deltaga i debatten och få ta del av vilka argument som förekom i olika frågor.

Det tog inte lång tid innan mina inlägg började censureras, dvs togs bort. De få gånger han bemödade sig med att kommentera min kommentar var det kärvt och fördömande utan några som helst sakliga argument. När jag påpekade att han inte följde sina egna kommentarsregler och i rättvisans namn borde censurera sig själv tog han bort alla mina kommentarer på hela bloggen. Helt otroligt. Har aldrig varit med om något liknande någon annanstans på internet.

Det är uppenbart för mig att Jinge inte klarar av att debattera politik med andra än sig själv. Hans främsta debatt teknik är att helt enkelt censurera sin opponent. Det är klart att normala människor blir upprörda och känner sig kränkta av en sådan avskyvärd och extremt intolerant behandling som närmast får kategoriseras som stalinistisk.

Dinge Jinges största problem är inte hans beklagliga hjärtsjukdom utan hans svårartade hjärnsjukdom.
From: (Anonymous) Date: May 27th, 2006 01:54 am (UTC) (Länk)

Den sjukpensionerade antisemiten Jinge

Judehataren Jan-Inge Flücht (Jinge) ute i Haninge är, som sagts ovan, en gammal bitter sjukpensionerad gubbe som tillåts parasitera på skattebetalarna och arbetande människor, samtidigt som han dygnet runt sitter och kastar skit på människor genom sin nazistiska propagandablogg. På senare år har hans mentala abnormitet förvärrats. Troligen har hans mångåriga tjänstgöring inom kriminalvården, där han jobbade som "vårdassistent" av svåra mentalpatienter och andra sinnessjuka intagna, färgat av sig på honom. Frågan är om inte myndigheterna borde kontaktas, så att de kan göra en omprövning av hans rätt till sjukpension, eller om han är tillräkligt (fysiskt) frisk för att åtminstone förvärvsarbeta som toalettvakt eller som tågvärd på tunnelbanan el.dyl. Jinge är helt oförmögen att ta en sakdiskussion, för då skulle han krossas omedelbart. Därför kan han på sin höjd onanera fram personangrepp och rena lögner, som han aldrig lyckas bevisa. Han är alltigenom anti-intellektuell. Det finns ingen substans i det han skriver. Men pga den lätta sinnesstörning han fått på äldre dar är han oförmögen till självironi, självkritik eller rationellt tänkande. Det mest akuta symptomet på hans störning är mytomanin. Han ljuger. Hela tiden och om allt. Stort som smått. Allt. De metoder han var tvungen att använda i sitt madrasserade tjänsterum på dårhuset där han jobbade med patienterna har fått leva kvar, och idag har han svårt att skilja verkligheten från fantasin. Han talar med sig själv och "hör röster".

Hans webhotell borde ingripa och få ett slut på den nedbrytande process Jinge accelerar igenom.
45 kommentarer eller Skriv kommentar
Page 1 of 2
[1] [2]